DANA OPNIEUW NAAR ZUID-AFRIKA

Het komt als een vroeg kerstgeschenk, maar voor Dana Winner was de uitnodiging om opnieuw naar Zuid Afrika te gaan optreden, alvast een mooi eindejaarsgeschenk. Op 16 december 2018 staat Dana Winner er namelijk als internationale gast opnieuw tijdens een groots kerstconcert voor niet minder dan 5.000 man in de Time Square Arena in Johannesburg. 


In 2019 viert Dana Winner 30 jaar carrière met een concert in de Antwerpse Lotto Arena en dus kan ze alvast weer even proeven van zingen voor enkele duizenden mensen in Zuid Afrika.


“Ik kan niet wachten om mijn Zuid Afrikaanse fans en vrienden terug te zien, en dat al binnen iets meer dan twee weken! Zuid Afrika is altijd een belangrijk onderdeel van mijn professionele, maar ook van mijn persoonlijke leven geweest. Het heeft een speciaal plekje in mijn hart en daarom kijk ik erg uit naar opnieuw kunnen zingen in de Time Square Arena in Johannesburg”, aldus Dana.

Sinds Dana Winner’s deelname uit Liefde voor Muziek met ‘One Moment In Time’ in 2017 op een Braziliaanse tv-zender werd getoond, ging de YouTube video van Dana’s optreden viraal op het internet.


“Wij ontvangen wekelijks aanvragen van nieuwe fans vanuit alle hoeken van de wereld", zegt Dana management. Afgelopen zomer bereikte haar prachtige versie van Whitney Houston’s nummer de grens van 10 miljoen YouTube views en intussen zijn dat er, op vier maanden tijd, opnieuw 7 miljoen extra (https://www.youtube.com/watch?v=Tb6AW00DgTI).


Dana Winner verkocht doorheen haar carrière intussen meer dan 3,5 miljoen albums in België, Nederland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Zuid Afrika. En ik dat laaste land gaat ze nu weer volop aan de slag want mogelijks is dit het begin voor een nieuwe arena tour in 2020. 


Wil jij Dana’s Zuid Afrikaanse avonturen van dichtbij meemaken? Hou dan HLN.be in de gaten want vanaf 16 december geeft HLN.be je vanop de eerste rij in Dana’s persoonlijke videodagboek een kijkje achter de schermen.


Lees er alles over op: https://www.hln.be/showbizz/muziek/dana-winner-treedt-opnieuw-op-in-zuid-afrika~a28b990d/
COPYRIGHT 2020 © DANA WINNER & ZENITH PRODUCTIONS. ALL RIGHTS RESERVED.