NIEUWE SINGLE ALS BEDANKINGEN VOOR DE HELDEN VAN VANDAAG:

 

THANK YOU

(HEROES OF TODAY)

 

Ontdek via: fanlink.to/thankyou-heroesoftoday

Ben jij hulp- of zorgverlener, werk jij in transport of in de haven, als medewerkers in een voedingswinkel,

als postbode, kinderverzorg(st)er, huishoudhulp, als politie of brandweer, cipiers, kapper, vuilnisophaler,

leerkracht, douane, of een ander noodzakelijk beroep tijdens deze coronacrisis?

 

Stuur dan een foto/portret* van jezelf of je collega naar heroesoftoday@danawinner.com en krijg een gezicht op de Instagram account @realheroesoftoday of misschien wel in de nieuwe video van Dana Winner's danklied 'Thank You (Heroes of Today)'.

 

Wat moet je doen?

 

1. Stuur 1 mooie foto/portret naar heroesoftoday@danawinner.com

(selfie of portret van jezelf of een collega, graag in voldoende hoge kwaliteit via smartphone of digitaal fototoestel)

2. Je naam, voornaam en je beroep

3. Je leeftijd

4. Het land waarin je woont en werkt

 

 

 

*Door je deelname stem je in met het vrije gebruik van de ter beschikking gestelde foto voor het muzikale project 'Thank You (Heroes of Today)' van Winner Music BV en alle commerciële en niet-commerciële toepassingen die daaruit voortvloeien, onbeperkt in tijd, regio of medium.

MUZIKALE MERCI VANUIT HET HART

 

Ook Dana Winner zat de voorbije week niet stil. In afzondering schreef ze vanuit het Limburgse Hasselt ‘Thank You (Heroes of Today)’, een prachtige muzikale merci aan iedereen die tijdens deze moeilijke dagen toch het beste van zichzelf geeft door ervoor te blijven gaan, ondanks de vele compromissen die deze mensen daar zelf vaak voor moeten sluiten.

 

UNIEKE RELEASE

 

“Ik vind het mijn taak als artiest om maatschappelijk iets te kunnen betekenen in deze tijden van onzekerheid en verandering. Ik ben ervan overtuigd dat we met dit lied mensen een hart onder de riem kunnen steken. Niet alleen door de muziek, maar ook door een uniforme en warme boodschap te verspreiden. Want op die manier kunnen wij hen laten weten hoe dankbaar we zijn dat deze helden van vandaag alles op alles zetten om het beste van zichzelf te geven en te blijven geven. Al moeten ze daar zelf hun veilig nest voor verlaten of moeten ze puzzelen om bijvoorbeeld opvang voor hun eigen kinderen te vinden in tijden waarbij iedereen zoveel mogelijk contact wil vermijden.

 

Het leek me daarom niet meer dan normaal om samen met mijn team aan de slag te gaan en ik ben echt bijzonder trots op deze release.

 

Beluister én deel via fanlink.to/thankyou-heroesoftoday”, aldus Dana Winner.

 

OPROEP: STUUR ONS JOUW FOTO

 

“Ik zou via de media een oproep willen doen om zoveel mogelijk mensen in de zorg- en hulpverlening, maar ook alle andere noodzakelijke sectoren, een fotoportret te laten inzenden zodat wij voor de bijhorende videoclip van deze single een unieke montage kunnen maken van zoveel mogelijk van deze helden. Op die manier kunnen we ze niet alleen bedanken met een lied, maar geven we ze ook een gezicht en de erkenning die ze verdienen. We maken ook een Instagram account (@realheroesoftoday) zodat iedereen met de hashtag #heroesoftoday alles van thuis uit kan volgen”, gaat Dana Winner verder

 

‘THANK YOU (HEROES OF TODAY)’

 

“Sinds haar deelname aan het VTM programma ‘Liefde Voor Muziek’ ging de muziek van Dana Winner letterlijk de wereld rond. ‘One Moment In Time’ is intussen goed voor meer dan 65 miljoen YouTube streams afkomstig vanuit China, Brazilië tot in Canada, de Verenigde Staten, Zweden of Vietnam.

Mensen die in alle talen talrijk reageren via sociale media maar die nu overal ter wereld dezelfde corona-problematiek beleven als hier in Vlaanderen.

 

Met deze release, ‘Thank You (Heroes of Today)’, wil Dana Winner haar hand uitsteken om in België maar ook in de rest van de wereld elke man of vrouw te bedanken die momenteel het beste van zichzelf geeft in het belang van de anderen. Mensen in de hulp en zorg, in het transport en in de haven, medewerkers in voedingswinkels, postbodes, kinderverzorgsters, huishoudhulpen, politie en brandweer, cipiers, kappers, vuilnisophalers, leerkrachten, douane, …

Zij zijn inderdaad de echte helden van vandaag. Maar ook buren die voor de zwakkeren of ouderen zorgen. Allen helden op hun manier”, aldus manager Hans Lambrechts.

 

BIJZONDER CREATIEF PROCES

 

“Het hele proces van het schrijven tot het inzingen en de productie was nu natuurlijk een bijzonder creatief en alternatief proces. Normaal duik in mijn vertrouwde studio in, maar nu hebben we letterlijk uren via Whatsapp en Facetime met mekaar in videochat gehangen om te componeren, te repeteren of om de juiste toonaard te bepalen.

 

Opnemen hebben we vanop een verre en veilige afstand gedaan, met de engineer in mijn tuin terwijl ik zelf binnen in mijn eigen huis heb ingezongen.

Gelukkig kan je vandaag alles digitaal versturen dus in een paar dagen tijd zat de volledige productie vanuit Nederland afgewerkt terug in mijn mailbox.

 

Vanaf vrijdag 28/03 is de single overal digitaal beschikbaar en volgende week lanceren we dan de video met hopelijk heel wat helden van hier én uit het buitenland”, besluit de zangeres zelf.

 

Meer info via:

www.danawinner.com/heroes-of-today of www.instagram.com/realheroesoftoday

COPYRIGHT 2019 © DANA WINNER & ZENITH PRODUCTIONS. ALL RIGHTS RESERVED.