Beste fan of beste toevallige bezoeker van mijn site, heel erg welkom.

Al vind ik het wel een tikje vreemd van een toevallige bezoeker dat u nu pas op mijn site terechtkomt, want ik zing al meer dan 25 jaar. Elders op de site kan u mijn biografie lezen. Trek er wat tijd voor uit want een kwarteeuw levert veel interessante dingen op om over te schrijven.

Wie vroeger al ‘s een kijkje nam op mijn site zal vaststellen dat ze helemaal vernieuwd is. Dat mag ook wel want ik denk nog lang niet aan stoppen. Integendeel, ik heb erg veel zin om er nog een aantal jaren stevig tegenaan te gaan.

Tegenwoordig moet alles snel. Dus houd ik dit tekstje kort. Mijn motto voor de volgende jaren is durven dromen doen. Die drie woorden met eenzelfde beginletter maken van mij de vrouw met een driedubbele D. Voor dames met een dubbele D moet u op andere sites zijn…

De drive of de goesting – zoals wij in België zeggen – om in de toekomst nog een aantal fijne muzikale projecten te doen, is bijzonder groot. Zo komt er al snel een nieuwe single aan en op dit ogenblik ben ik met hart en ziel een gloednieuw Nederlandstalig album aan het voorbereiden. Dat moet de opvolger worden voor PUUR. We hebben trouwens een Engelstalige/Zuid-Afrikaanse versie van dat succesvolle PUUR-album opgenomen en die komt deze zomer uit in Zuid-Afrika. Baie fyn !

Naast het uitbrengen van albums en singles zijn optredens iets waar ik verslaafd aan ben. Ik heb het echt nodig om voor mensen op een podium te staan. De interactie met het publiek valt met niets te vergelijken. Dat is kicken ! Daarom blijf ik met veel plezier door Vlaanderen en Nederland trekken met mijn theatervoorstellingen, kerstshows en concerten. Kijk op mijn agenda en als ik bij u in de buurt ben, zou u zeker ’s naar een Dana Winner-optreden moeten komen. Kippenvel en sfeer verzekerd !

Ook in het buitenland zijn ze nog niet van mij verlost. Er zijn vergevorderde plannen om ook in Duitsland weer van mij te laten horen.

U begrijpt het intussen wel : er breken voor mij nog mooie en spannende tijden aan. Blijf me dus volgen op deze site en via social media. Of download de Dana Winner APP die ook al in een nieuw kleedje steekt. Ik beloof jullie trouw op de hoogte te houden.

Liefs, Dana

Bol.com uit bewondering 2